Joomla heeft een nieuwe mijlpaal bereikt.

Op dinsdag 15 januari 2019 is Joomla! 3.9.2 uitgebracht. Dit is een beveiligingsupdate voor de 3.x serie van Joomla waarin 4 beveiligingsproblemen en meer dan 50 bugsfixes opgelost zijn.

calendar icon

We hebben de agenda voor 2019 weer op de website staan. Ook dit jaar weer een hoop leuke bijeenkomsten in het vooruitzicht. De eerste gastspreker is bekend, Anja de Crom zal iets vertellen over RSForms.

Op dinsdag 27 november 2018 is Joomla! 3.9.1 uitgebracht. Dit is een bug fix release voor de 3.x serie van Joomla met daarin meer dan 40 bug fixes en verbeteringen.

Op dinsdag 30 oktober 2018 is Joomla! 3.9 uitgebracht. Het is een mooie dag voor het Joomla Project, aangezien Jooma met gepaste trots de release van Joomla 3.9 – ‘De Privacy Tool Suite’ - aankondigen welke de tiende minor release in de 3.x serie markeert.

Op dinsdag 9 oktober 2018 is Joomla! 3.8.13 uitgebracht. Het is een security release die 5 veiligheidsrisico’s oplost in de Joomla! 3.x-series.

Er is een initiatief gestart door Rachel Walraven, om vanuit de Nederlandse JoomlaCommunity een werkgroep genaamd Joomla Marketing Nederland op te starten!!

Op dinsdag 28 augustus 2018 is Joomla! 3.8.12 uitgebracht. Welke verbeteringen zijn er doorgevoerd? Dat lees je in dit artikel.

Sinds 2013 organiseren we door het hele land Pizza, Bugs & Fun's en op zaterdag 8 september 2018 organiseren we een nieuwe sessie in Bussum.

Joomla heeft er de afgelopen vier jaar een gewoonte van gemaakt om een van de belangrijkste CMS Critic awards als gratis Open Source CMS te winnen! Het is tijd om er ook dit jaar weer gebeurt en Joomla dus voor een vijfde keer deze nominatie te winnen!

Joostock is een Joomla-unconference*, de enige in Nederland! Kom jij ook?

Een dag vol presentaties over RSForm!Pro en andere RSJoomla extensies ondersteund door het team van RSJoomla. Het ontwikkelteam van RSJoomla komt naar Rotterdam met 5 mensen, een fantastische mogelijkheid om ze eens alles te vragen wat je altijd al wil weten.